Sociale kaart

Gemeente SON & BREUGEL

Gemeente Son & Breugel

Gemeente Son & Breugel werkt nauw samen met de volgende organisaties. Zodat we er samen voor kunnen zorgen datzoveel mogelijk inwoners van Veldhoven hun dagen gezond doorbrengen. Onder elke organisatie staan kleuren die overeen komen met de zes aandachtsgebieden op de Morgen Gezond Weer Op Kaart. Je kunt de kaart downloaden maar ook via deze website een aantal organisaties online bezoeken…

Aan de slag in Son & Breugel

In de gemeente Son & Breugel wordt de Morgen Gezond Weer Op Kaart ingezet door het CMD. Ofwel, het Centrum Maatschappelijke Deelname.

Je kunt je zonder afspraak melden bij de balie van het CMD, in het Dommelhuis. Je kunt ook telefonisch een afspraak maken. Een sociaal werker van het CMD zal je vragen op een rijtje zetten. Daarna ondersteunen zij je zelf, of ze sturen je door naar een andere organisatie in Son en Breugel. Het CMD is goed op de hoogte van het lokale aanbod. 

Je vindt hieronder een selectievan de organisaties waar het CMD naar door verwijst. Je kunt hier ook zelf rechtstreeks contact mee opnemen.

Centrum Maatschappelijke Deelname