Aan de slag

Met de Morgen Gezond Weer op kaart

Deze vragen helpen je op weg!

Met de Morgen Gezond Weer Op Kaart komt er veel nieuwe informatie op je af. Om je te helpen hebben we een speciale snelle scan ontwikkeld, die je helpt bij het kijken naar jouw gezondheid. De antwoorden die je op deze vragen geeft helpen om te bepalen voor welk aandachtsgebied het goed met je gaat en waar je misschien nog hulp bij nodig hebt.

Klik op jouw gemeente of wijk voor meer informatie

En neem de sociale kaart door

In iedere gemeente of wijk zijn er andere partijen die je kunnen helpen bij jouw Morgen Gezond Weer Op Kaart. Deze partijen zijn gebundeld op de sociale kaart van een hele gemeente of een specifieke wijk. Waar woon jij?

Gemeentes

 • Alles tonen
 • Veldhoven
 • Gestel
 • Son en Breugel
 • Bergeijk

Aandachtsgebieden

 • Alles tonen
 • Mijn sociale contacten
 • Mijn plezier en geluk
 • Mijn Lichaam
 • Mijn gevoelens en gedachten
 • Mijn dagelijks handelen
 • Mijn dromen en doelen

SWOVE

SWOVE werkt aan het welzijn van burgers. Dat kunnen ouderen zijn, mensen met een beperking of hun mantelzorgers. Met vragen over de gezondheid, geld, medische zorg, genieten of goed in je vel zitten, kun je bij Swove terecht. Met het team van professionals en vrijwilligers kijkt men samen naar grip op eigen leven.

Sterrenlaan 15
5503BG Veldhoven

Gestel: Ontmoet & Groet

In het Ontmoet & Groet Huys ontvangen wij met een team van vrijwilligers wekelijks meer dan 200 ouderen. Voor een lekker kopje koffie met gebak, een zinvolle activiteit en sport & beweging. Zo helpen wij onze gasten om actief en betrokken te zijn, met elkaar en in de samenleving.

In het Ontmoet & Groet Huys is iedereen welkom, maar wij richten ons met de verschillende activiteiten die we aanbieden in het bijzonder op gasten vanaf 65 jaar. Het Huys is een tweede Thuys voor het opdoen van nieuwe sociale contacten in de buurt en voor een zinvolle, sportieve of gezellige invulling van de dag.

Jongemastate 71a,
5655HP Eindhoven

Centrum Maatschappelijke Deelname

Het Centrum Maatschappelijke Deelname (CMD) kan u helpen bij verschillende vragen. U kunt bij het CMD terecht voor vragen over:

-de opvoeding, zorg en hulp voor
kinderen en jongeren
-begeleiding, hulpmiddelen en dagbesteding voor volwassenen (Wmo)
-praktische, maatschappelijke ondersteuning
-omgaan met geld
de aanmelding voor werk en inkomen
-projecten voor preventieve hulp
-vrijwilligerswerk en mantelzorg
-onafhankelijke cliëntondersteuning

Dommelhuis
Kerkplein 5 Son en Breugel

Veldwijzer

Heb je zorgen of problemen?

In Veldhoven sta je niet alleen.

Blijf er niet mee rondlopen en kom langs bij Veldwijzer. Veldwijzer verwijst door naar de juiste organisatie voor jouw hulpvraag.

Sterrenlaan 15
5503BG Veldhoven

Aquinohuis

Het Aquinohuis (Inloop- en Participatiehuis) is een zogenaamde “voorliggende voorziening”. Hier kunnen mensen die hulp en ondersteuning nodig hebben op het gebied van arbeidsintegratie, dagbesteding, mantelzorg, eenzaamheid, vrijwilligerszorg, psychische hulpvragen etc. opgevangen worden in een “warm nest”. Daarbij worden mensen erkend in hun problematiek en tegelijk maatschappelijk verder geholpen.

Binnen het Aquinohuis worden vele activiteiten georganiseerd. Loop eens binnen en laat je verrassen.

Dr. Rauppstraat 52
5571 CH Bergeijk

Theaterkoor Son en Breugel

Altijd al eens in een theaterkoor willen zingen? Kom eens kijken of het iets voor je is en doe mee met een repetitie. Dat kan elke donderdag van 20.00 tot 22.15 uur in het Dommelhuis in Son.

Schaakvereniging Son en Breugel: donderdagavond is clubavond

Elke donderdagavond wordt er bij de Schaakvereniging Son en Breugel een potje schaken gespeeld. Kom gerust eens langs op onze clubavond. De avond begint om 20.00 uur.

Bergeijk: de kinderboerderij

Dieren kijken of aaien? De kinderboerderij in Bergeijk is een fijne en leerzame plek voor kinderen. De kinderboerderij heeft wisselende openingstijden. Het adres is Domineestraat 4 in Bergeijk.

Veldhoven: kinderboerderij De Hazewinkel

Dieren kijken of aaien? De kinderboerderij in Veldhoven is een fijne en leerzame plek voor kinderen. Behalve verschillende soorten dieren is er ook een speeltuin. De kinderboerderij is elke dag open van 9.30-16.30 uur en het adres is De Twijnder 40 in Veldhoven.

Riethoven: Vlinder-insectentuin

Lekker buiten leuke dingen beleven? Dat kan in de vlinder-insectentuin Riethoven. Laat je verrassen door de natuurtuin de prachtige vlinders en de mooie insecten.

Gestel: de Vergeten Tuin

Lekker buiten leuke dingen beleven? Dat kan in de Vergeten Tuin Eindhoven. Laat je verrassen door de natuurtuin, de verschillende vogels en de andere dieren die hier leven.

Veldhoven: Bijentuin

Lekker buiten leuke dingen beleven? Dat kan in de bijentuin Veldhoven. Laat je verrassen door de mooie bijen en de belevingstuin.

Bergeijk: Samen eten voor een schappelijke prijs

Een dagje niet koken? En gezellig met anderen eten? Eetpunt Samen 't Loo verzorgt elke 2e woensdag van de maand een 3 gangenmaaltijd. Je eet samen met anderen en de kosten zijn €12,-.

Taalcafé Bergeijk

Wil je beter Nederlands leren spreken? Je leert sneller als je met anderen praat. In het Taalcafé Bergeijk ontmoet je andere mensen die ook Nederlands willen leren. In een gezellige omgeving praat je met elkaar over gewone onderwerpen. Bijvoorbeeld over dingen die je leuk vindt, eten, drinken, koken. Je bent van harte welkom op woensdag van 13.30 tot 15.00 uur.

Taalcafé Son en Breugel

Wil je beter Nederlands leren spreken? Je leert sneller als je met anderen praat. In het Taalcafé Son en Breugel ontmoet je andere mensen die ook Nederlands willen leren. In een gezellige omgeving praat je met elkaar over gewone onderwerpen. Bijvoorbeeld over dingen die je leuk vindt, eten, drinken, koken. Je bent van harte welkom op dinsdag van 19:30-21:00 uur.

Taalcafé Bergeijk

Wil je beter Nederlands leren spreken? Je leert sneller als je met anderen praat. In het Taalcafé Bergeijk ontmoet je andere mensen die ook Nederlands willen leren. In een gezellige omgeving praat je met elkaar over gewone onderwerpen. Bijvoorbeeld over dingen die je leuk vindt, eten, drinken, koken. Je bent van harte welkom op woensdag van 14:00-15:30 uur.

Veldhoven: Nordic Walking

Nordic walking is wandelen met stokken. Het is goed voor je hele lichaam en voor je conditie. Maar het is vooral ook gezellig. Je kunt elke maandag van 13.15-15.15 uur en elke vrijdag van 9.15-11.15 uur meedoen. Wandel je mee?

Veldhoven: wekelijkse wandelingen op dinsdag en donderdag

Maak een mooie natuurwandeling in de omgeving van Veldhoven georganiseerd door wandelvereniging GVAC. Iedere dinsdag van 13.30-16.30 uur en iedere donderdag van 9.30-12.30 uur. De afstanden zijn tussen de 10 en 12 kilometer. Wandel je mee?

Schaakvereniging Veldhoven: donderdag is clubavond

Elke donderdagavond wordt er bij de Schaakvereniging Veldhoven een interne competitie gespeeld. Kom gerust eens langs op onze clubavond. De avond begint om 20.15 uur.

Fietstochten Veldhoven op een duofiets

Hou je van fietsen in een groep maar is zelfstandig fietsen lastig voor je? Neem dan een duofiets. Op een duofiets fiets je samen. De ‘chauffeur’ (een vrijwilliger) trapt en stuurt. Jij kunt meetrappen als dat lukt. Je fietst samen met meerdere mensen. Voor vragen of om je aan te melden kun je bellen of mailen. Telefoonnummer: 06 25471418 of mail naar engeltje@onsbrabant.nl

Veldhoven: Ontmoetingscentrum ’t Tweespan

Een kopje koffie drinken, de krant lezen of wat buurten met anderen. Dat doe je het liefst in je eigen wijk of buurt. Je bent van harte welkom bij ontmoetingscentrum 't Tweespan. Iedere maandagochtend van 10.00 tot 12.00 uur, het adres is Mira 2 te Veldhoven. Zien we je snel?

Kempenkoor Veldhoven

Altijd al eens in een koor willen zingen? Kom eens kijken of het iets voor je is en doe mee met een repetitie. Dat kan elke maandag van 19.30 tot 22.00 uur in gemeenschapshuis D’n Bond.

KBO Gestel: leuke activiteiten en actief bezig zijn voor 50 plussers

Lekker actief bezig blijven en activiteiten ondernemen met andere mensen. Dit is goed voor je geheugen en motoriek. En het is nog gezellig ook. Denk bijvoorbeeld aan yoga, koersbal en breien.  Kijk eens in het aanbod van KBO Gestel wat er allemaal mogelijk is.

Bergeijk (’t Loo): leuke activiteiten en anderen ontmoeten

Lekker actief bezig blijven en activiteiten ondernemen met andere mensen. Dat is goed voor je geheugen en motoriek. En het is nog gezellig ook. Denk bijvoorbeeld aan koersbal, buurten bij een kopje koffie of lunch en creatieve activiteiten. Kijk eens in het aanbod van Samen ‘t Loo wat er allemaal mogelijk is.

Veldhoven: leuke activiteiten en actief bezig zijn voor 50-plussers

Lekker actief bezig blijven en activiteiten ondernemen met andere mensen. Dat is goed voor je geheugen en motoriek. En het is nog gezellig ook. Denk bijvoorbeeld aan het bridgen, Nordic Walking en zangclub. Kijk eens in het aanbod van PVGE Veldhoven wat er allemaal mogelijk is.

Veldhoven: de dag doorbrengen in huiselijke sfeer

Senioren kunnen in de wijk 't Look en Pegbroeken in Veldhoven de dag doorbrengen in een huiselijke omgeving. Voor bezoekers is het een gezellige manier om met anderen in contact te komen en activiteiten te ondernemen. Je hebt geen WMO-indicatie nodig.

Veldhoven: Bij-een in het groen

Wil je er even uit? Elke woensdag- en zaterdagochtend tussen 10:00-12:00 uur kun je genieten van de bijentuin. Je kunt een stukje wandelen, helpen bij de werkzaamheden in de tuin of even niksen met een kopje koffie of thee. Meld je van tevoren wel even aan.

KBO Zeelst: leuke activiteiten en actief bezig zijn voor 50-plussers

Lekker actief bezig blijven en activiteiten ondernemen met andere mensen. Dat is goed voor je geheugen en motoriek. En het is nog gezellig ook. Denk bijvoorbeeld aan biljarten, handwerken en jeu de boules. Kijk eens in het aanbod van KBO Zeelst wat er allemaal mogelijk is.

Luyksgestel: vrij biljarten in Den Eijkholt

Biljarten houdt je lichaam en geest in beweging. Loop eens binnen in Den Eijkholt op woensdagochtend van 10:00-12:00 uur. Je kunt er biljarten of een praatje maken bij een kopje koffie of thee. In de zomermaanden staan ook elke dinsdag- en woensdagavond vanaf 19:30 uur de biljarts speelklaar voor de liefhebbers.

Leuke activiteiten en actief bezig zijn voor 50-plussers in Oerle

Lekker actief bezig blijven en activiteiten ondernemen met andere mensen. Dat is goed voor je geheugen en motoriek. En het is nog gezellig ook. Denk bijvoorbeeld aan biljarten, spelmiddag en koersballen. Kijk eens in het aanbod van KBO Oerle wat er allemaal mogelijk is.

Leuke activiteiten en actief bezig zijn voor 50-plussers in Veldhoven

Lekker actief bezig blijven en activiteiten ondernemen met andere mensen. Dat is goed voor je geheugen en motoriek. En het is nog gezellig ook. Denk bijvoorbeeld aan het computercafé, een spelmiddag en line dance. Kijk eens in het aanbod van KBO Veldhoven wat er allemaal mogelijk is.

Leuke activiteiten en actief bezig zijn voor 50-plussers in Luyksgestel

Lekker actief bezig blijven en activiteiten ondernemen met andere mensen. Dat is goed voor je geheugen en motoriek. En het is nog gezellig ook. Denk bijvoorbeeld aan jeu de boules, fietsen en kienen. Kijk eens in het aanbod van KBO Luyksgestel wat er allemaal mogelijk is.

Leuke activiteiten en actief bezig zijn voor 50-plussers in Bergeijk

Lekker actief bezig blijven en activiteiten ondernemen met andere mensen. Dat is goed voor je geheugen en motoriek. En het is nog gezellig ook. Denk bijvoorbeeld aan aquajoggen, volksdansen en gym. Kijk eens in het aanbod van KBO Bergeijk wat er allemaal mogelijk is.

Maandelijkse vogelwandeling Bergeijk – Eersel

Elke tweede zaterdag van de maand organiseert IVN Bergeijk - Eersel een gratis vogelwandeling. Start: Bredasedijk in Bergeijk, ter hoogte van huisnummer 60. De groep start stipt om 8:00 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Je leert veel soorten vogels herkennen. Bijvoorbeeld bonte spechten, winterkoninkjes, roodborstjes en koolmezen. Wandel je mee? Je loopt circa 4 kilometer. De wandeling is bedoeld voor volwassenen en geïnteresseerde jongeren.

Lekker bewegen en sporten met een beperking in Son en Breugel

Bewegen en sporten maakt je fitter en gezonder. En het is nog leuk ook. Denk bijvoorbeeld aan dansen of duiken. Kijk eens in het aanbod van Uniek Sporten. Kom je er zelf niet uit? Neem dan contact op met de regiocoach.

Lekker bewegen en sporten met een beperking in Veldhoven

Bewegen en sporten maakt je fitter en gezonder. En het is nog leuk ook. Denk bijvoorbeeld aan rolstoeltennis of paardrijden. Kijk eens in het aanbod van Uniek Sporten. Kom je er zelf niet uit? Neem dan contact op met de regiocoach.

Lekker bewegen en sporten met een beperking in Bergeijk

Bewegen en sporten maakt je fitter en gezonder. En het is nog leuk ook. Denk bijvoorbeeld aan bootcamp of skiën. Kijk eens in het aanbod van Uniek Sporten. Kom je er zelf niet uit? Neem dan contact op met de regiocoach.

Lotgenotencontact en zelfhulpgroepen

Wist je dat er voor veel ziekten en (psychische) aandoeningen lotgenotengroepen zijn? Je vindt er mensen die in dezelfde situatie zitten als jij. Zij begrijpen jouw zorgen en kunnen je uit eigen ervaring tips en adviezen geven.

Eindje om wandelroutes en wandelgroepen in Eindhoven

Kom je graag in beweging samen met anderen? En wil je dicht bij huis blijven? In elk stadsdeel van Eindhoven is wel een wandelroute of wandelgroep te vinden waar je je bij kan aansluiten.

Een EindjeOm is een wandeling op initiatief van buurtbewoners en buurtorganisaties. Lengte van 3-4 kilometer (ongeveer één uur wandelen).

Wil je meer informatie over wandelgroepen of jouw favoriete route delen?

Gestel: Accordeonensemble d’Accord Encore

Ons repertoire bestaat uit originele accordeonmuziek, klassieke muziek van o.a. J.S. Bach, barok en Argentijnse tango’s van met name Astor Piazzolla. Balkan en Klezmer muziek.

Gestel: De Lappers Biljartclub

Een biljartvereniging die uit acht personen bestaat en we beoefenen het driebandenspel. Kom gerust een keer kijken op een maandagavond tussen 20.00 en 23.00 uur. We spelen in wijkcentrum 't Slot in Eindhoven.

Gestel: Libre Biljartclub Messiaen

Elke donderdagmiddag hebben we in het ’t Slot van 13.00 – 17.00 uur een fijne middag waar we ook van elkaar leren en aanwijzingen krijgen.

Gestel: Dancing boots linedancing

LineDance is een club waar gezelligheid belangrijk is. De dansen worden regelmatig herhaald voor degene die ze niet zo goed kunnen onthouden. Als je een keer wil komen kijken of meedoen ben je altijd van harte welkom op maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur, Wijkcentrum ’t Slot, Kastelenplein 167, Eindhoven.

Volksuniversiteit regio Eindhoven

Cursussen en workshops op het gebied van taal, creatief en persoonlijke ontwikkeling.

Gestel: Mannen onder de pannen

Kookclub voor alleen mannen begeleid door vrijwilligers, in Eindhoven. Samen een maaltijd bedenken en samen bereiden. Aan tafel om vervolgens te dineren. Eet smakelijk! Eens per twee weken op de donderdag van 15.00 tot 18.00 uur. Meld je aan via info@ontmoet-en-groet.nl of bel 040 292 07 13. Kosten zijn 6 euro per maand.

Gestel: Ik mis je; koffie moment

Heb je recentelijk je partner verloren? Of is het al wat langer geleden maar merk je toch dat je hier graag met anderen over zou willen praten? Kom met weduwen en weduwnaars samen om ervaringen, verdriet, maar ook de mooie momenten met elkaar te delen. Eens per twee weken op woensdag (11.00 tot 12.00). Meld je aan via info@ontmoet-en-groet.nl of bel 040 292 07 13. Kosten zijn 6 euro per maand.

Gestel: Ontspannende handmassage

Handmassage is van onschatbare waarde voor onze mentale en fysieke gezondheid. Het heeft een positief effect op je gevoel van welbevinden: “lekker in je vel zitten”. Wil je zelf het fijne contact en de ontspanning van een handmassage ervaren? Elke donderdag (13.00 tot 15.00 uur). Meld je aan via info@ontmoet-en-groet.nl of bel 040 292 07 13. Kosten zijn 6 euro per maand.

Gestel: Mantelzorgers gespreksgroep

'Met de mantel der liefde' is een groep die om de week op donderdag van 13.00 uur tot 14.30 uur samenkomt in Eindhoven om ervaringen te delen en elkaar te steunen. Je ontmoet er mensen die je snappen en aan een half woord genoeg hebben. Meld je aan via info@ontmoet-en-groet.nl of bel 040 292 07 13. Kosten: 6 euro per maand.

Gestel: Jeu des Boules

Elke maandag van 10.30 tot 12.30 uur kun je in Eindhoven gezellig jeu de boules spelen op een van de vier banen. Als het regent kan er binnen koersbal gespeeld worden. Doe je mee? Meld je aan via info@ontmoet-en-groet.nl of bel 040 292 07 13. Kosten: 6 euro per maand.

Gestel: Samenkomen in de Huyskamer

In de Huyskamer in Eindhoven ben je elke maandag (10.00-13.00 uur) en donderdag (11.00 tot 15.00 uur) welkom voor een gezellig samenzijn met koffie of thee. In een klein groepjes kies je samen een activiteit, zoals puzzelen, een spelletje of kaarten maken. Inclusief lunch. Kosten: 6 euro per maand. Meld je aan via info@ontmoet-en-groet.nl of bel 040-2920713.

Gestel Liederentafel

Houd je van samen zingen? Doe dan mee! We zingen Nederlandstalig en bekende evergreens en alle teksten zijn uitgeschreven. Het doel van de liederentafel is om elkaar te ontmoeten, oude herinneringen door de liedjes op te halen en samen te zijn. Elke maandag van 14.30 tot 15.30 uur in Eindhoven. Kosten: 6 euro per maand. Meld je aan via info@ontmoet-en-groet.nl of bel 040 292 07 13.

Gestel Bridgeclub

Bij Bridgeclub Sans Fumer I zoeken ze altijd nieuwe bridgers, zowel beginners die de basis kennen als gevorderden. Elke dinsdagavond in Gemeenschapshuis Genderdal. Vooraf aanmelden is nodig. Mail naar bcsansfumer@gmail.com.

Gestel: Bewegen op een stoel

Lekker je spieren losmaken en lichte krachtoefeningen doen vanuit een zittende houding: dat is het doel in deze wekelijkse activiteit van een half uur. Aansluitend kan je samen een kopje koffie drinken. Elke dinsdag van 12.15 tot 13.00 uur in Gestel. Kosten zijn 6 euro per maand.

Wandelfit in Son en Breugel

Elke donderdag vanaf 13.00 uur kan je mee wandelen vanaf het Vestzaktheater. Samen met andere senioren wandel je in het dorp en daarna drink je samen een kop koffie in het Vestzaktheater.

Son en Breugel: Koffie-ochtend

Gezellig samen koffie drinken kan elke vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur in De Boerderij in Son en Breugel. Loop ook eens binnen! Voor koffie en thee wordt een kleine bijdrage gevraagd. Alle senioren zijn van harte welkom.

Gestel: Mannen van Metaal

Mannen van Metaal komen samen om ijzerwaren en huishoudelijke apparaten uit elkaar te halen. Alles mag stuk! Het metaal/ijzer wordt gescheiden en aangeboden bij een recyclebedrijf. De opbrengst die daaruit voortkomt wordt besteed aan een uitje. Meedoen kost 6 euro per maand.

Breisterren van Gestel

Samen breien met wol van het kempische heideschaap. In Eindhoven. Met de opbrengsten van de verkoop wordt een dagje uit betaald voor de breisterren. Meedoen kost 5 euro per maand.

Gestel: Voor de draad ermee! Naaiatelier

In het naaiatelier herstel je kleren, samen met een vrijwilliger en andere deelnemers. Zoals een knoop aanzetten of rits vervangen. Meedoen kost 6 euro per maand.

Gestel: Wandelen in de Wijk

Met begeleiding van een vrijwilliger maak je in een groepje een wandeling van ongeveer een uur in de directe omgeving.. Bij terugkomst krijg je een lekkere kop soep. Meedoen kost 6 euro per maand.

Samen koken in Gestel

Samen inkopen doen, gezellig koken en natuurlijk samen dineren. Onder begeleiding van en twee vrijwilligers. Meedoen kost 6 euro per maand.

Bewegen Blijft

In een groep met 60-plussers in Eindhoven sportief bezig zijn met kracht, balans, lenigheid, coördinatie en buikspieren. Samen sporten met spel, muziek en vooral ook plezier. Het kost tussen 14-25 euro per maand. De prijs is per locatie verschillend, net als de duur van de les en intensiteit. Een les duurt 3 kwartier of een uur.

Gezelligheid op zondag in Gestel

Iedere eerste en derde zondag van de maand samen koffie drinken, spelletjes spelen of lunchen. Er wordt ter plekke bekeken waar iedereen zin in heeft. Meedoen kost 6 euro per maand. Bij Ontmoet & Groet Jongemastate 71a, Eindhoven.

Gestel: Taarten voor taarten

Samen met de groep en een vrijwilliger doe je inkopen om daarna lekkere taarten of koekjes te bakken. En dan natuurlijk samen proeven met een kopje koffie of thee. Meedoen kost 5 euro per maand. Bij Ontmoet & Groet Jongemastate 71a, Eindhoven.

Tips bij het invullen van de kaart

Vooral handig als je iemand anders helpt

Wees aandachtig

Zorg dat je niet gestoord wordt tijdens het gesprek. Bijvoorbeeld door je telefoon of andere mensen die in de ruimte zijn. Door oogcontact te houden luister je goed naar elkaar.

Oordeel niet

Luister zonder snel conclusies te trekken. Hierdoor nodig je de ander uit om open en eerlijk te zijn.

Stel veel vragen

Stel veel vragen zodat de oudere dieper in zijn gedachten en ervaringen kan graven. Weet je niet meer wat je kunt vragen? Stel dan de vraag: ‘Is er nog iets anders?’

Neem de tijd

Niet alles hoeft in één keer. Geef de oudere de leiding om te bepalen waarover jullie praten. Kies samen de belangrijkste gebieden.

Wat is voor jou belangrijk?

Niet alles hoeft in één keer. Geef de oudere de leiding om te bepalen waarover jullie praten. Kies samen de belangrijkste gebieden.

Help je iemand anders?

Of je nu een zorgprofessional, mantelzorger, vriend of kennis bent. Het helpt ouderen als zij iemand hebben om de onderwerpen op de kaart mee te bespreken. Hier zijn wat tips die je kunnen helpen om het goede gesprek aan te gaan.

De Morgen Gezond Weer Op Kaart helpt je met het behalen van jouw doelen op het gebied van je geluk en gezondheid.

Gebruikers van de kaart

Aan het woord