Sociale kaart

Gemeente veldhoven

Gemeente Veldhoven

Gemeente Veldhoven werkt nauw samen met de volgende organisaties. Zodat we er samen voor kunnen zorgen datzoveel mogelijk inwoners van Veldhoven hun dagen gezond doorbrengen. Onder elke organisatie staan kleuren die overeen komen met de zes aandachtsgebieden op de Morgen Gezond Weer Op Kaart. Je kunt de kaart downloaden maar ook via deze website een aantal organisaties online bezoeken…

Aan de slag in Veldhoven

In de gemeente Veldhoven wordt de Morgen Gezond Weer Op Kaart ingezet door welzijnsorganisatie SWOVE. Woon jij in Veldhoven en wil je dat wij langskomen om samen met jou de kaart in te vullen? Neem dan contact op met SWOVE.

Naast SWOVE werken er ook een aantal andere (zorg)instellingen en professionals met de Morgen Gezond Weer Op Kaart. Zij zullen per situatie inschatten wanneer de kaart voor jou passend is. Mocht je hier wensen in hebben, spreek dan deze dan uit.

Denk hierbij aan je huisarts, praktijkondersteuners, wijkverpleegkundige, hulp bij het huishouden. Heb je al een kaart? Dan kun je dit natuurlijk ook zelf bij hen aangeven, misschien kunnen jullie er dan ook eens samen naar kijken.