Sociale kaart

Gemeente Geldrop- Mierlo

Gemeente Geldrop-Mierlo

Gemeente Geldrop-Mierlo werkt nauw samen met de volgende organisaties. Zodat we er samen voor kunnen zorgen datzoveel mogelijk inwoners van Geldrop-Mierlo hun dagen gezond doorbrengen. Onder elke organisatie staan kleuren die overeen komen met de zes aandachtsgebieden op de Morgen Gezond Weer Op Kaart. 

Aan de slag in Geldrop-Mierlo

Wie kan mij helpen om vrijwilligerswerk te vinden? Ik wil graag in contact komen met leeftijdsgenoten. Ik snap niets van de digitale overheid. Allemaal zaken die niet voor iedereen vanzelfsprekend zijn om zelf te organiseren. Het zorgt ervoor dat inwoners niet meer leven zoals ze zelf graag zouden willen, vereenzamen of in de problemen komen.

Alle vrij toegankelijke hulp bij elkaar

De website Onze Wegwijzer helpt u om zelf oplossingen te vinden voor uitdagingen die u ervaart in uw dagelijks leven. Op de nieuwe website staan alle lokale aanbieders van vrij toegankelijke initiatieven en voorzieningen binnen onze gemeente bij elkaar. U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week en op elk gewenst apparaat op zoek naar informatie. Begrijpelijke teksten en een eenvoudige navigatie helpen om snel en gemakkelijk de informatie te vinden.